Tarieven Logopedie

Logopedische hulp wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Volwassenen dienen echter rekening te houden met het eigen risico. In 2023 bedraagt het minimale (verplichte) eigen risico €385. We adviseren u om bij uw zorgverzekeraar af te stemmen wat uw eigen risico is om onvoorziene kosten te voorkomen. Voor logopedische hulp aan kinderen is er geen eigen risico.

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars. De declaraties van de behandelingen worden direct bij de zorgverzekeraar in rekening gebracht. NB. Afronding behandeling wordt in rekening gebracht.

De behandelingen vinden plaats volgens afspraak en dienen bij verhindering uiterlijk 24 uur van te voren worden afgezegd. Te laat afgezegde of niet nagekomen afspraken worden niet door de zorgverzekeraar vergoed en worden bij u persoonlijk in rekening gebracht. Kosten hiervan bedragen €35. De logopedist hanteert de richtlijn betalingsvoorwaarden van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie.

In sommige gevallen wordt logopedie niet vergoed. Denk aan het afleren van een accent, het aanleren van een tweede taal en/of dyslexiebehandeling. De kosten worden bij u persoonlijk in rekening gebracht. Tarief 2023: €40 per behandeling van 25 minuten.

ONZE CLIËNTEN VERTELLEN

  • "Mijn grip op mijn klachten is veel meer geworden dan ik voor mogelijk hield."
  • "Heel prettig in de communicatie, duidelijk, belangstellend, betrokken."
  • "Prettige samenwerking. Het voelde goed om hier te zijn!"
  • "Fijne persoonlijke aandacht voor het kind, maar ook voor de ouder."
  • "Ik ben blij dat ik er bewust mee bezig ben gegaan. De oefeningen hebben zin gehad!"
  • "Mijn kind heeft meer vertrouwen in het eigen kunnen gekregen."
  • "Fijn dat je met verschillende soorten oefeningen komt en bekijkt of deze bij mij passen."

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden?